طرز تهیه فالوده شیرازی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه فالوده شیرازی

فالوده شیرازی,طرز تهیه فالوده شیرازی,دستور تهیه فالوده شیرازی

آموزش آشپزی و طرز تهیه فالوده شیرازی خوشمزه در منزل

مواد لازم فالوده شیرازی

  1. آب :•: نیم لیتر
  2. شکر :•: یک و نیم پیمانه
  3. گلاب :•: 1/4 پیمانه
  4. رشته برنجی های چینی :•: به مقدار کافی

بستنی سنتی,طرز تهیه بستنی سنتی,دستور تهیه بستنی سنتی

آشپزی و دستور تهیه فالوده شیرازی خانگی و خوشمزه

طرز تهیه فالوده شیرازی

  • ابتدا آب، شکر و گلاب را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود و محلول کمی حالت کشی پیدا کند.
  • اگر میخواهید فالوده را در فیریزر بگذارید بهتر است آن را در ظرف فلزی برزید تا زود تر آماده شود. البته این کار را نیز می توان با دستگاه بستنی ساز انجام داد.
  • اکنون رشته های چینی را درون آب جوش بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بپزد، هنگامی که رشته ها پخته شدن درون آبکش بریزید و آب سرد زیادی رو آن هار بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن ها برود.
  • در آخر بعد از دو تا سه ساعت ظرف را از داخل فریزر در بیاورید و با قاشق هم بزنید، سپس رشته های چینی را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید طوری که رشته از هم نپاشد. فالوده شما آماده شده است. نوش جان
  • امیدوار هستیم این پست آموزش فالوده شیرازی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

بستنی طالبی,طرز تهیه بستنی طالبی,دستور تهیه بستنی طالبی

طرز تهیه فالوده شیرازی





:: برچسب‌ها: طرز تهیه فالوده شیرازی ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: